Že 20 let skrbimo za vaš vid – Optika s tradicijo

Okulistična ambulanta in optika Rugel je svoja vrata odprla 8. septembra leta 1997. Od samega začetka se trudimo, da vam ponujamo najboljše možne storitve. Vseskozi se izobražujemo, obiskujemo vse svetovne sejme optike in redno uvajamo vse tehnične novosti, vam pa predstavljamo nove modne zapovedi.

Glavna skrb nam je vseskozi zagotavljanje najvišje možne kvalitete izdelave očal. Ponujamo vam korekcijska stekla in okvirje očal vseh vodilnih proizvajalcev. S tem zagotavljamo, da dobite vedno tehnološko najnovejša in najboljša korekcijska stekla. Večinoma sodelujemo z nemškimi prizvajalci Sola, Carl Zeiss, Rodenstock, francoskih Essilor in japonskih Hoya. Izbor dioptrijskih in sončnih očal vseskozi širimo in dopolnjujemo, tako imate možnost izbire od preprostih delovnih (bralnih) očal do modnih očal italjanskih, francoskih, japonskih proizvajalcev. Imamo zelo širok izbor designerskih - ekstarvagantnih očal. Tako vam nudimo res veliko izbiro očal od cenovno zelo ugodnih, brezplačna očala na recept (celotna očala krije ZZZS) pa do očal srednjega cenovnega razreda (izbira teh je največja). Trudimo se, da imamo tudi v višjem cenovnem razredu širok in zelo pester izbor očal. Posebno pozornost namenjamo predpisovanju, uvajanju, čiščenju in uporabi kontaktnih leč. Smo ponosni, da veljamo za enega najboljših predpisovalcev (fiterjev) za vse uporabnike kontaktnih leč. Tu še posebej tesno sodelujemo z vodilnim svetovnim proizvajalcem kontaktnih leč Johnson&Johnson. Le ta nas izredno dobro oskrbuje z velikimi seti testnih leč, ki vam jih ob okulističnem pregledu v naši ambulanti nudimo brezplačno. Sodelujemo tudi z drugimi proizvajalci kontaktnih leč kot so: Carl Zeiss ali Ciba Vision.

Za vse vam garantiramo vrhunsko kakovost, garancijo in udobno nošenje. Pri izdelavi očal je naše vodilo, da je samo 100 procentna natančnost dovolj dobra ko izdelek zapusti našo optiko. Kakovosti posvečamo izredno pozornost. S tem prepričanjem se trudimo, da imamo v našem optičnem laboratoriju na razpolago najboljše aparate. Tako imamo že tretji aparat (ime aparata je Mr.Blue) za izdelavo optičnih očal od francoskega prizvajalca firme Essilor.

Specializirani smo za idelavo očal na vijake in progresivnih-multifokalnih očal, ki vam jih lahko naredimo popolnoma individualno glede na vaš način življenja (specifično delo), položaj in obračanje glave… S pomočjo naših vrhunskih aparatov vam lahko izredno natančno ugradimo tudi stekla, ki so zelo zakrivljena (športna očala). V naši okulistični ambulanti delajo izključno okulisti specialisti, ki vam v kompletu z našo najsodobnejšo opremo, ki je v skladu z vsemi predpisi ministerstva za zdravje nudijo resnično vrhunski pregled za očala in kontaktne leče.

Posebno pozornost namenjamo preventivnim očesnim pregledom, kjer vam nudimo možnosit pregleda očesnega pritiska, očesnega ozadja in vseh drugih možnih sprememb na očeh. Opremljeni smo tudi z aparatom s katerim vam pomerimo nočni vid in vse ostale meritve, ki so potrebne za izdajo potrdila za podaljšanje vozniškega izpita kategorije A in B.