O nas

Družinsko podjetje Rugel je bilo ustanovljeno pred dvema desetletjema. Zveste stranke dokazujejo in izražajo tradicijo ter zaupanje, vse nove pa opominjajo, da je vsak dan začetek nove zgodbe. Neskončno radi opravljamo svoj poklic. Pravijo, da so oči ogledalo človeka. In mi zremo dnevno v krasne, izjemne oči. Pazite na svoje in zahvaljujemo se vam, da smo vaša izbira.

Naročite se na pregled

Pri nas

Nenehna izobraževanja, strokovni kader in najboljše naprave so razlog dobrega slovesa Optike Rugel. V prvi vrsti nam veliko pomeni zdravje vaših oči, ponudba in izbor korekcijskih in sončnih očal pa poskrbi tudi za tiste, ki jim veliko pomenijo trendi. V naši okulistični ambulanti opravljajo preglede izključno specialisti okulisti. Okulistična ambulanta je opremljena z vrhunskimi in izredno natančnimi aparati japonskega proizvajalca TOP CON.

Več o storitvah

Vabljeni, da si sledimo tudi na družbenih omrežjih: Instagramu in Facebooku.

 

Odpiralni čas
PON - PET
9:00 - 19:00
SOB
9:00 - 13:00
NED
Zaprto
Optika Rugel
20 let tradicije

20 let tradicije

Zaupanje je tisto, kar šteje največ. Mali koraki, ki jih delamo skupaj, v leth razvijejo močan odnos. Odnos, ki seže dlje, kamor vidi oko.

Svetovne blagovne znamke
Trend v mestu

Trend v mestu

Črna, modra, siva, rdeča, celo rumena barva … Po vaši želji in navdihu izbirate med izjemno veliko modeli okvirjev za vaša sončna ali korekcijska očala.