• Delovni čas PON - PET 9:00 - 19:00
    SOB 09:00 - 13:00
    NED zaprto

V Optiki Rugel za vaše oči skrbimo s pomočjo najnaprednejše tehnologije

Za vas in vaše oči želimo zgolj najboljše, zato si v Optiki Rugel pri svetovanju in iskanju najboljših rešitev pomagamo z najnaprednejšo digitalno tehnologijo. Naprava Visioffice X je edinstvena platforma, ki nam omogoča preprost, natančen in hiter postopek za pridobitev podatkov glede izdelave očal, hkrati pa z njo lahko izberemo najboljšo možno optično rešitev za vaše potrebe.

Moderni življenjski slog zahteva pogosto uporabo visokotehnoloških naprav in izvajanje najrazličnejših dejavnosti na dnevni ravni, zato je dober vid pomembnejši kot kadarkoli prej. Zato je razumljivo, da uporabniki očal postajajo vedno bolj zahtevni glede kakovosti stekel in primerno temu napreduje tudi tehnologija.

V Optiki Rugel sledimo vašim potrebam in tako lahko z moderno tehnologijo dosežemo personalizirano visoko ločljivost vida, ki je prilagojena posameznikom. To nam omogoča Essilor f-360, ki je avtomatsko vgrajen v napravo Visioffice X. Gre za patentiran in ekskluziven postopek, ki analizira naravni položaj vašega telesa pri gledanju na daleč in blizu, omogoča pa merjenje z natančostjo ene desetine stopinje.

Izbor očal in jemanje mer tako ne predstavljata več dolgočasnega postopka, temveč je postopek interaktiven, natančen in prihrani precej časa. Gre za najnovejšo in najnatančnejšo meritev parametrov vaših oči, zato vam lahko izdelamo stekla, ki so prilagojena vašim očem in potrebam ter vam zagotovimo udobje in ostrino vida, ki si jo zaslužite in jo tudi potrebujete.

Poleg tega v naši optiki uporabljamo tudi Mr Blue 2.0 Sun and Sport, ki predstavlja korak naprej in zaradi edinstvene in nove tehnologije omogoča vrhunsko izdelavo očal in udobje ter oster vid na vsakem koraku.

Tako vam z edinstveno tehnologijo lahko omogočimo oster vid – ne glede na to, za kakšno aktivnost se odločite – očala namreč s pomočjo napredne tehnologije lahko popolnoma prilagodimo vašim potrebam. Tako se lahko odločite za preproste clip-on okvirje, s katerimi se vaša očala znotraj enih okvirjev s preprosto pritrditvijo sončnih stekel spremenijo še v športna, Sun and Sport pa omogoča tudi tako imenovane half jacket okvirje, s katerimi imate omogočeno boljšo pokritost vidnega polja, zaradi česar vam bodo dobro služila ne glede na to, za kako ekstremen šport se odločite.

Če bi tudi sami želeli, da so vaša očala izdelana po meri in ustvarjena za vaš življenjski slog, vabljeni, da izpolnite spletni obrazec in se naročite na pregled v Optiki Rugel.

NOVICE

Z očali za vid na kolo?

Težave z vidom tudi pri športnih aktivnostih ne bi smele biti razlog za pomanjkljivo zaščito pred soncem ali za izpuščanje določenih športov.

Kdaj prvič na pregled oči?

Redni očesni pregledi so zelo pomembni za vzdrževanje čistega vida, lažje učenje in ohranitev vida za celo življenje.

Kaj je digitalni stres?

Ste že slišali za izraz digitalni stres in kaj ga pravzaprav sploh povzroča? Gre za odziv na tehnologijo, ki predstavlja ogromen del naših življenj, in modro svetlobo, ki jo digitalne naprave oddajajo.

okulistična ambulanta (1) okulistična ambulanta Ljubljana (1) okulistična ambulanta Rugel (1) okulistična ambulanta v Ljubljani (1) okulistični pregled (2) okulistični pregled Ljubljana (2) okulistični pregled Optika Rugel (1) okulistični pregled v Ljubljani (2) optika Ljubljana (1) Optika Rugel Ljubljana (1) Optika Rugel v Ljubljani (1) optika v Ljubljani (1) optik Ljubljana (1) optik v Ljubljani (1)

brezplačni okulistični pregled (1) brezplačni pregled okulist (1) brezplačni pregled vida (1) brezplačni pregled za očala (1) brezplačni pregled za očala Ljubljana (1) brezplačni pregled za očala v Ljubljani (1) brezplačni pregled za oči (1) okulistični pregled (3) okulistični pregled izpit kategorija a (1) okulistični pregled za izdajo zdravniškega potrdila (1) okulistični pregled za kontaktne leče (1) okulistični pregled za otroka (1) okulistični pregled za otroke (1) okulistični pregled za otroke Ljubljana (1) okulistični pregled za otroke v Ljubljani (1) okulistični pregled za očala (2) okulistični pregled za očala in kontaktne leče (1) okulistični pregled za očala in kontaktne leče s pregledom ozadja (1) okulistični pregled za očala Ljubljana (2) okulistični pregled za očala v Ljubljani (2) okulistični pregled za oči za kategorijo b (1) okulistični pregled za vozniški izpit (1) pregled okulist Ljubljana (1) pregled vida v Ljubljani (2) pregled vida za otroka (1) pregled vida za otroke (1) pregled za očala (3) pregled za očala in kontaktne leče (1) pregled za očala in kontaktne leče s pregledom ozadja (1) pregled za oči (2) pregled za oči za kategorijo a (1) pregled za oči za otroke (1) pregled za oči za vozniški izpit (1)