• Delovni čas PON - PET 9:00 - 19:00
    SOB 09:00 - 13:00
    NED zaprto

O nas

DRUŽINSKO
PODJETJE


V Optiki Rugel smo očalarji po prepričanju. Očala so preprosto naša strast! Z neustavljivo energijo že 25 let skrbimo za oči svojih strank in zelo smo ponosni, da se stranke k nam vedno znova vračajo. Eden najpoglavitnejših razlogov za zvestobo naših strank je zagotovo osebni pristop na vseh področjih. Tako na področju strokovnih pregledov in svetovanju kot tudi na področju končne izdelave. Smo namreč eni redkih, ki sami izdelujemo dioptrijska očala.

Zakaj bi se vi morali ukvarjati s stvarmi, ki jih za vas lahko opravimo mi? Za vas redno spremljamo nove trende na področju tehnološkega razvoja in modnih trendov. Da pa vam olajšamo končno odločitev, za vas opravimo predizbor tistih očal, za katera smo prepričani, da vam bodo ustrezala v vseh pogledih.

Pregled oči

Od prvega testa do individualnih rešitev.
Vse najdete pri nas.

Sončna očala

Najbolje jih boste preverili in pomerili v naši sončni poslovalnici.
Vabljeni.

Kontaktne leče

Neposreden stik med očesom in lečo zahteva senzibilen pristop.
Naši strokovnjaki so vam na voljo.

EKIPA

Verjamemo v moč ekipe. Naša panoga zahteva uigrane člane tima, ki se dopolnjujejo in razumejo pravila do najmanjše potankosti. Le tako lahko ostanemo v igri. Le tako lahko dobimo od svojih strank aplavz, ki ga vedno znova sprejemamo s ponosom.

Dejan

Dejan, naš lastnik, je srce in duša naše optike. Njegova strast do dela se odraža v vsakem pogledu našega podjetja. Ne le, da je uspešen podjetnik, temveč je tudi vizionar, ki skrbi za to, da vsak posameznik, ki stopi skozi vrata Optike Rugel, doživi izjemno izkušnjo.

S svojo predanostjo je Dejan poskrbel, da je Optika Rugel več kot le prodajno mesto – postala je prostor, kjer se srečajo strokovnost, pozornost in ljubezen do svojega dela. Njegova vodilna filozofija je, da vsak obiskovalec naše optike ne bi le izboljšal svojega vida, temveč bi doživel pristno skrb in strokovnost, ki ju prinašamo v vsako storitev.

Dejan osebno skrbi za to, da vsak član naše ekipe deli njegovo strast in predanost. Njegov cilj je zagotoviti, da vsi, ki obiščejo Optiko Rugel, odhajajo z izboljšanim vidom in občutkom, da so bili deležni posebne pozornosti. Njegova vloga lastnika ni le upravna, temveč vključuje tudi tesno povezavo z vsako stranko, saj se zaveda, da vsak posameznik zasluži najboljše, kar lahko ponudimo.

Damjan

Damjan, Dejanova desna roka in njegov brat, je ključni člen naše ekipe v Optiki Rugel. Njuna povezava ni zgolj bratska, temveč tudi strastna in strokovna. Z enakim navdušenjem za optiko kot Dejan, Damjan prinaša svojo natančnost, zanesljivost in izjemno strokovnost v vsako plat našega poslovanja.

Kot Dejanov brat je Damjan pomemben del tega, kar Optiko Rugel naredi izjemno. Njuna usklajenost in medsebojno razumevanje omogočata, da skupaj ustvarjata okolje, kjer se strast do dela prenaša na celotno ekipo. Damjan je znan po svoji natančnosti v delu, zanesljivosti v vsaki situaciji in strokovnosti, ki jo prinaša v vsako storitev.

Verjame v nenehno izobraževanje, kar pomeni, da je vedno korak pred novimi tehnologijami, trendi in najnovejšimi spoznanji v optiki. Njegova predanost stalnemu učenju mu omogoča, da vam ponudi najboljše in najnovejše rešitve za vaš vid..

Maja

Maja je živa energija v Optiki Rugel, ki s seboj prinaša prijaznost, strokovnost in ženstveno energijo. Njena sposobnost, da takoj začuti ljudi in njihov slog, je resnično neverjetna. V nekaj minutah lahko s izostrenim občutkom za estetiko najde očala, ki se popolnoma prilegajo posameznikovemu obrazu, značaju in osebnemu slogu.

Maja ni le strokovnjakinja za izbiro očal; je tudi nepogrešljiva v vlogi social media managerja. Z natančnostjo in predanostjo skrbi za to, da so naši sledilci na tekočem s trenutnimi trendi v svetu optike in razvojem v Optiki Rugel. Njena sposobnost kombiniranja estetskega čuta s tehnološkim znanjem je ključna pri ustvarjanju privlačnih vsebin, ki odražajo dušo in vizijo naše optike.

Aleš

Aleš je nepogrešljiv del naše ekipe v Optiki Rugel. Kot strokovni sodelavec je njegovo znanje in predanost delu neprecenljiva. Za Aleša ni deževnih dni, saj v vsaki situaciji in pri vsakem izzivu vidi le dobro. Njegov nasmeh je nalezljiv, njegova prijaznost pa naredi vsak obisk Optike Rugel še bolj prijeten.

Vedno usmerjen k pozitivni rešitvi, je Aleš znan po tem, da se ne ustavi pred nobenim izzivom. Njegova sposobnost, da v vsakem posamezniku vidi edinstvene potrebe in želje, ga postavlja v vlogo izjemnega svetovalca. Z njim se stranke počutijo slišane in razumljene, saj se trudi poiskati najboljšo možno rešitev za njihov vid.

Aleševa strokovnost je ključna pri ustvarjanju zaupanja med strankami in Optiko Rugel. Njegova predanost zagotavlja, da je vsak obisk v naši optiki izkušnja, polna pozitivnih trenutkov, kjer je cilj vedno poiskati najboljšo rešitev za posameznika. 

OPTIKA

NOVICE

50 odtenkov rdeče

Valentinovo, praznik ljubezni in topline, je kot naročen za izkazovanje naklonjenosti in skrbi do tistih, ki jih imamo radi. V tem času iščemo popolno darilo, za naše partnerje. Optika Rugel letos za Valentinovo predstavlja posebno ugodnost, ki združuje ljubezen, strast in eleganco: 50 odtenkov rdeče.

akcija optika (1) akcija sončna očala (1) astigmatizem (1) daljnovidnost (1) essilor (1) essilor akcija (1) kaj zajema pregled oči (1) kratkovidnost (1) kupiš korekcijska očala in dobiš stekla za sončna (1) okulistična ambulanta (1) okulistična ambulanta Ljubljana (1) okulistična ambulanta Rugel (1) okulistična ambulanta v Ljubljani (1) okulistični pregled (3) okulistični pregled Ljubljana (3) okulistični pregled Optika Rugel (1) okulistični pregled v Ljubljani (2) Oliver Peoples (1) optika Ljubljana (1) optika Rugel (2) Optika Rugel Ljubljana (1) Optika Rugel v Ljubljani (1) optika v Ljubljani (3) optik Ljubljana (3) optik v Ljubljani (3) optometrist (1) očesna ambulanta (1) očesna ambulanta ljubljana (1) očesna ambulanta v ljubljani (1) očesna ambulanta šiška (1) očesni pregled (1) očesni pregled ljubljana (1) pregled dioptrije za otroka (1) pregled oči za otroka (1) pregled za očala (1) redni okulistični pregled (1) redni očesni pregled (1) sončna očala (1) uv žarki (1) Zakaj okulist in ne optometrist? (1) za vaše oči želimo najboljše (1) zaščita oči pred soncem (1) športna očala (1) športna očala z dioptrijo (1)

brezplačni okulistični pregled (1) brezplačni pregled okulist (1) brezplačni pregled vida (1) brezplačni pregled za očala (1) brezplačni pregled za očala Ljubljana (1) brezplačni pregled za očala v Ljubljani (1) brezplačni pregled za oči (1) okulistični pregled (3) okulistični pregled izpit kategorija a (1) okulistični pregled za izdajo zdravniškega potrdila (1) okulistični pregled za kontaktne leče (1) okulistični pregled za otroka (1) okulistični pregled za otroke (1) okulistični pregled za otroke Ljubljana (1) okulistični pregled za otroke v Ljubljani (1) okulistični pregled za očala (2) okulistični pregled za očala in kontaktne leče (1) okulistični pregled za očala in kontaktne leče s pregledom ozadja (1) okulistični pregled za očala Ljubljana (2) okulistični pregled za očala v Ljubljani (2) okulistični pregled za oči za kategorijo b (1) okulistični pregled za vozniški izpit (1) pregled okulist Ljubljana (1) pregled vida v Ljubljani (2) pregled vida za otroka (1) pregled vida za otroke (1) pregled za očala (3) pregled za očala in kontaktne leče (1) pregled za očala in kontaktne leče s pregledom ozadja (1) pregled za oči (2) pregled za oči za kategorijo a (1) pregled za oči za otroke (1) pregled za oči za vozniški izpit (1)