• Delovni čas PON - PET 9:00 - 19:00
    SOB 09:00 - 13:00
    NED zaprto
Miu Miu sončna očala v optiki Rugel

Miu Miu: Oblikovanje sodobne ženstvenosti

Miu Miu, modna znamka, ustanovljena leta 1993, je plod neomejene kreativnosti Miuccie Prada. Ustanovljena kot mlajša sestrska znamka Prade, Miu Miu združuje igrivost in uporniški duh, ki odraža sodobno ženskost. Miuccia Prada, vnukinja ustanovitelja Prade Maria Prade, je s svojo vizijo in inovativnostjo ustvarila znamko, ki izziva konvencionalne modne norme in postavlja nove trende. MiuMiu je ena od top 5 najbolj vročih znamk sončnih očal to sezono.

Začetki in povezanost s Prado

Miu Miu je bila ustanovljena kot platforma za eksperimentiranje, kjer bi lahko Miuccia Prada raziskovala bolj igrive in nekonvencionalne modne ideje, ločene od prefinjene estetike Prade. Medtem ko Prada predstavlja brezčasno eleganco in sofisticiranost, je Miu Miu sinonim za mladostniško drznost in ekscentričnost. Znamka je hitro pritegnila pozornost s svojimi živahnimi barvami, retro navdihi in nepričakovanimi kombinacijami materialov, kar jo je postavilo v ospredje modnih inovacij.

Miu Miu sončna očala V ZELENI BARVI NA TV VODITELJICI NATAŠI NANEVA

Miu Miu in svet slavnih

Znamka Miu Miu je že od svojih začetkov tesno povezana s svetom slavnih. Znane osebnosti, kot so Dakota Fanning, Elle Fanning, Chloë Sevigny in Hailee Steinfeld in druge so postale ambasadorke znamke, kar je dodatno utrdilo njen prestiž in vpliv v modni industriji. Te zvezde sodelujejo v kampanjah, ki poudarjajo unikatno estetiko in duh znamke.

Miu Miu sončna očala  v svetu slavnih: Dakota Fanning, Rihanna, Gigi Hadid in Emily Ratajkowski

Edinstvenost očal Miu Miu

Očala Miu Miu so znana po svojih ikoničnih dizajnih, ki združujejo funkcionalnost in modno drznost. Znamka uporablja raznolike materiale, kot so acetat in lahka kovina, ter eksperimentira z oblikami in barvami, kar naredi vsak par očal edinstven. Od prevelikih okvirjev do mačjih oči, očala Miu Miu niso le dodatek, ampak izraz osebnega sloga in drznosti.

Miu Miu sončna očala  na lepem modelu so stilno drzna in posebna.

Inovacije in trajnost

Miu Miu se zavezuje k trajnostnim praksam, kar odraža njihovo zavedanje o okoljskih izzivih sodobne mode. Uporaba recikliranih materialov in ekoloških proizvodnih procesov je postala sestavni del znamke, kar zagotavlja, da so njihovi izdelki prijazni tako do okolja kot do kupcev.

Miu Miu sončna očala v kombinaciji s črno bluzo in belimi hlačami.

Kultura in vpliv

Poleg modne inovativnosti Miu Miu vpliva tudi na kulturno sfero z iniciativami, kot je serija kratkih filmov Ženske zgodbe. Ta projekt vključuje filme, ki jih režirajo ženske in raziskujejo različne vidike ženskih izkušenj, s čimer spodbujajo enakost spolov in nudijo platformo za umetniško izražanje žensk.

Danes je Miu Miu prisotna v več kot 70 državah, s številnimi butiki, ki odražajo estetiko in filozofijo znamke. Vsaka trgovina je zasnovana z enako pozornostjo do detajlov kot njihove kolekcije, kar strankam omogoča edinstveno nakupovalno izkušnjo. Znamka še naprej raste in se razvija, pri čemer ohranja svojo zavezanost inovacijam in kakovosti.

Miu Miu sončna očala na lepem modelu na morju.

Miu Miu je več kot le modna znamka; je simbol neomejene kreativnosti, inovativnosti in moči sodobne ženskosti. Od svojih začetkov kot eksperimentalna platforma pod okriljem Prade, je Miu Miu zrasla v globalno modno velesilo, ki navdihuje in vodi z inovativnimi dizajni, močnimi pobudami in zavezanostjo trajnosti. Ko Miu Miu gleda v prihodnost, ostaja predana izzivanju norm in praznovanju kompleksnega, živahnega značaja sodobnih žensk. Skozi svojo nenehno kreativno evolucijo Miu Miu ne le oblači generacije, ampak jo tudi oblikuje, puščajoč neizbrisen pečat na pokrajini globalne mode.

NOVICE

50 odtenkov rdeče

Valentinovo, praznik ljubezni in topline, je kot naročen za izkazovanje naklonjenosti in skrbi do tistih, ki jih imamo radi. V tem času iščemo popolno darilo, za naše partnerje. Optika Rugel letos za Valentinovo predstavlja posebno ugodnost, ki združuje ljubezen, strast in eleganco: 50 odtenkov rdeče.

akcija optika (1) akcija sončna očala (1) astigmatizem (1) daljnovidnost (1) essilor (1) essilor akcija (1) kaj zajema pregled oči (1) kratkovidnost (1) kupiš korekcijska očala in dobiš stekla za sončna (1) Miu Miu (1) okulistična ambulanta (1) okulistična ambulanta Ljubljana (1) okulistična ambulanta Rugel (1) okulistična ambulanta v Ljubljani (1) okulistični pregled (4) okulistični pregled Ljubljana (4) okulistični pregled Optika Rugel (1) okulistični pregled v Ljubljani (2) Oliver Peoples (1) optika (1) optika Ljubljana (1) optika Rugel (2) Optika Rugel Ljubljana (1) Optika Rugel v Ljubljani (1) optika v Ljubljani (3) optik Ljubljana (3) optik v Ljubljani (3) optometrist (1) očesna ambulanta (1) očesna ambulanta ljubljana (1) očesna ambulanta v ljubljani (1) očesna ambulanta šiška (1) očesni pregled (2) očesni pregled ljubljana (2) pregled dioptrije za otroka (1) pregled oči za otroka (1) pregled za očala (1) redni okulistični pregled (2) redni očesni pregled (2) sončna očala (3) uv žarki (1) Zakaj okulist in ne optometrist? (1) za vaše oči želimo najboljše (1) zaščita oči (1) zaščita oči pred soncem (2) športna očala (1) športna očala z dioptrijo (1)

brezplačni okulistični pregled (1) brezplačni pregled okulist (1) brezplačni pregled vida (1) brezplačni pregled za očala (1) brezplačni pregled za očala Ljubljana (1) brezplačni pregled za očala v Ljubljani (1) brezplačni pregled za oči (1) okulistični pregled (3) okulistični pregled izpit kategorija a (1) okulistični pregled za izdajo zdravniškega potrdila (1) okulistični pregled za kontaktne leče (1) okulistični pregled za otroka (1) okulistični pregled za otroke (1) okulistični pregled za otroke Ljubljana (1) okulistični pregled za otroke v Ljubljani (1) okulistični pregled za očala (2) okulistični pregled za očala in kontaktne leče (1) okulistični pregled za očala in kontaktne leče s pregledom ozadja (1) okulistični pregled za očala Ljubljana (2) okulistični pregled za očala v Ljubljani (2) okulistični pregled za oči za kategorijo b (1) okulistični pregled za vozniški izpit (1) pregled okulist Ljubljana (1) pregled vida v Ljubljani (2) pregled vida za otroka (1) pregled vida za otroke (1) pregled za očala (3) pregled za očala in kontaktne leče (1) pregled za očala in kontaktne leče s pregledom ozadja (1) pregled za oči (2) pregled za oči za kategorijo a (1) pregled za oči za otroke (1) pregled za oči za vozniški izpit (1)