• Delovni čas PON - PET 9:00 - 19:00
    SOB 09:00 - 13:00
    NED zaprto

50 odtenkov rdeče

50 odtenkov rdeče

Valentinovo, praznik ljubezni in topline, je kot naročen za izkazovanje naklonjenosti in skrbi do tistih, ki jih imamo radi. V tem času iščemo popolno darilo, za naše partnerje. Optika Rugel letos za Valentinovo predstavlja posebno ugodnost, ki združuje ljubezen, strast in eleganco: 50 odtenkov rdeče.

Tri strastne dni

Od 11. do 14. februarja Optika Rugel vabi vse zaljubljene, da odkrijejo popoln par očal v rdečih odtenkih. Rdeča barva, simbol ljubezni, strasti, moči in odločnosti, je že od nekdaj povezana z globokimi čustvi. Z našo akcijo “50 odtenkov rdeče” želimo ta čustva prenesti na oseben stil vsakega posameznika, ki stopi skozi naša vrata.

Rdeče, ki te ljubim rdeče

V ponudbi boste našli raznolike odtenke rdeče: od svetleče škrlatne do globokih bordo tonov, ki so skrbno izbrani, da zadovoljijo različne okuse in priložnosti. Vsak par očal je oblikovan z mislijo na udobje, funkcionalnost in seveda, modno izražanje. Ne glede na to, ali iščete nekaj klasičnega, sodobnega ali drznega, boste v naši kolekciji zagotovo našli očala, ki odražajo vašo osebnost in dopolnjujejo vaš Valentinov videz.

Ker verjamemo, da je prava ljubezen v skrbi, ki jo izkazujemo drug drugemu, smo poskrbeli, da bodo vaše oči z novimi očali v varnih in ljubečih rokah.

Dobrodošli v Šiški

Ob obisku naše optike vas bo pričakalo toplo in prijazno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo izbrati idealen par očal. Zavedamo se, da je izbira pravih očal lahko zahtevna, zato smo tukaj, da vam ponudimo strokovno svetovanje in podporo. Naš cilj je, da vsak kupec odide zadovoljen z očali, ki ne le izboljšajo vid, ampak tudi poudarijo njegovo edinstvenost.

Ne zamudite te čudovite priložnosti, da za Valentinovo podarite sebi ali svojim najdražjim nekaj res posebnega. Izrazite svojo ljubezen in strast s “50 odtenki rdeče” in dovolite, da Optika Rugel to Valentinovo naredi nepozabno. Obiščite nas med 11. in 14. februarjem in se prepustite čaru rdeče, ki bo v vaše življenje prinesla ljubezen, strast in nekaj novega žara.

Pri Optiki Rugel verjamemo, da je ljubezen v detajlih. Naj bo to Valentinovo obarvano v odtenke rdeče, ki simbolizirajo vašo neizmerno ljubezen in predanost. Vabljeni, da skupaj proslavimo ljubezen v vseh njenih odtenkih!

NOVICE

50 odtenkov rdeče

Valentinovo, praznik ljubezni in topline, je kot naročen za izkazovanje naklonjenosti in skrbi do tistih, ki jih imamo radi. V tem času iščemo popolno darilo, za naše partnerje. Optika Rugel letos za Valentinovo predstavlja posebno ugodnost, ki združuje ljubezen, strast in eleganco: 50 odtenkov rdeče.

akcija optika (1) akcija sončna očala (1) astigmatizem (1) daljnovidnost (1) essilor (1) essilor akcija (1) kaj zajema pregled oči (1) kratkovidnost (1) kupiš korekcijska očala in dobiš stekla za sončna (1) Miu Miu (1) okulistična ambulanta (1) okulistična ambulanta Ljubljana (1) okulistična ambulanta Rugel (1) okulistična ambulanta v Ljubljani (1) okulistični pregled (4) okulistični pregled Ljubljana (4) okulistični pregled Optika Rugel (1) okulistični pregled v Ljubljani (2) Oliver Peoples (1) optika (1) optika Ljubljana (1) optika Rugel (2) Optika Rugel Ljubljana (1) Optika Rugel v Ljubljani (1) optika v Ljubljani (3) optik Ljubljana (3) optik v Ljubljani (3) optometrist (1) očesna ambulanta (1) očesna ambulanta ljubljana (1) očesna ambulanta v ljubljani (1) očesna ambulanta šiška (1) očesni pregled (2) očesni pregled ljubljana (2) pregled dioptrije za otroka (1) pregled oči za otroka (1) pregled za očala (1) redni okulistični pregled (2) redni očesni pregled (2) sončna očala (3) uv žarki (1) Zakaj okulist in ne optometrist? (1) za vaše oči želimo najboljše (1) zaščita oči (1) zaščita oči pred soncem (2) športna očala (1) športna očala z dioptrijo (1)

brezplačni okulistični pregled (1) brezplačni pregled okulist (1) brezplačni pregled vida (1) brezplačni pregled za očala (1) brezplačni pregled za očala Ljubljana (1) brezplačni pregled za očala v Ljubljani (1) brezplačni pregled za oči (1) okulistični pregled (3) okulistični pregled izpit kategorija a (1) okulistični pregled za izdajo zdravniškega potrdila (1) okulistični pregled za kontaktne leče (1) okulistični pregled za otroka (1) okulistični pregled za otroke (1) okulistični pregled za otroke Ljubljana (1) okulistični pregled za otroke v Ljubljani (1) okulistični pregled za očala (2) okulistični pregled za očala in kontaktne leče (1) okulistični pregled za očala in kontaktne leče s pregledom ozadja (1) okulistični pregled za očala Ljubljana (2) okulistični pregled za očala v Ljubljani (2) okulistični pregled za oči za kategorijo b (1) okulistični pregled za vozniški izpit (1) pregled okulist Ljubljana (1) pregled vida v Ljubljani (2) pregled vida za otroka (1) pregled vida za otroke (1) pregled za očala (3) pregled za očala in kontaktne leče (1) pregled za očala in kontaktne leče s pregledom ozadja (1) pregled za oči (2) pregled za oči za kategorijo a (1) pregled za oči za otroke (1) pregled za oči za vozniški izpit (1)