• Delovni čas PON - PET 9:00 - 19:00
    SOB 09:00 - 13:00
    NED zaprto
1+1 vroča poletna ponudba Optike Rugel in podjetja Essilor

1+1 vroča poletna ponudba Optike Rugel in podjetja Essilor

Kupiš korekcijska očala in dobiš stekla za sončna. 

Essilor je vodilno svetovno podjetje na področju optike in očalnih leč ter je znano po svoji inovativni tehnologiji stekel. Njihova tehnologija je revolucionarna, saj izboljšuje vid in zagotavlja vrhunsko udobje za uporabnika. Essilor stekla so na voljo pod imeni različnih blagovnih znamk, vključno z Varilux, Crizal, Xperio, Transitions in mnogimi drugimi.

Essilor je razvil številne tehnologije za izboljšanje vida. Lep primer je tehnologija Varilux- revolucionarna multifokalna tehnologija, ki omogoča oster vid na vseh razdaljah, tako na daleč kot tudi na blizu. To je posebej koristno za tiste, ki potrebujejo korekcijo vida za daljavo, za blizu in vmesno razdaljo. Varilux stekla tako omogočajo gladko in naravno prehajanje med različnimi vidnimi območji, kar zagotavlja jasen vid brez motečih prehodov.

1+1 vroča poletna ponudba  Optike Rugel in podjetja Essilor
1+1 vroča poletna ponudba Optike Rugel in podjetja Essilor

Že dolgo niste bili na pregledu in menite, da bi bil čas, da obiščete vrhunskega strokovnjaka? Potem smo v Optiki Rugel pravi naslov. S klikom na spodnji obrazec si izberite datum in uro, ki vam najbolj ustreza, mi pa bomo poskrbeli za vaše oči.

Tehnologija stekel za korekcijska in sončna očala

Druga pomembna tehnologija, ki jo Essilor uporablja v svojih steklih, je Crizal prevleka. Ta prevleka zagotavlja izjemno zaščito pred praskami, madeži, prahom, vodo in UV-sevanjem. Prav tako omogoča enostavno čiščenje stekel in zmanjšuje bleščanje ter odseve, kar posledično izboljšuje vid in udobje pri nošenju očal.

Essilor je znan tudi po svojih fotokromatskih steklih, poimenovanih Transitions. Ta stekla se prilagajajo spreminjajočim se svetlobnim pogojem, kar pomeni, da se samodejno zatemnijo na soncu in postanejo prozorna v zaprtih prostorih. To omogoča uporabnikom, da imajo ena očala, ki se prilagajajo različnim okoljem, kar je priročno in udobno.

1+1 vroča poletna ponudba  Optike Rugel in podjetja Essilor
1+1 vroča poletna ponudba Optike Rugel in podjetja Essilor

Essilor si prizadeva za izboljšanje kakovosti življenja uporabnikov očal ter njihovega vida. S stalnimi raziskavami in inovacijami se Essilor osredotoča na razvoj tehnologij, ki izboljšujejo vid in udobje ter omogočajo boljšo zaščito pred škodljivimi dejavniki okolja.

Ste vedeli, da imate lahko tudi sončna očala z dioptrijo? Seveda! Obiščite nas ali nam pišite in si izberite svoja. Da boste videli dvojno dobro.

1+1 vroča poletna ponudba  Optike Rugel in podjetja Essilor
1+1 vroča poletna ponudba Optike Rugel in podjetja Essilor

Vrhunska tehnologija in izjemno udobje stekel

Podjetje Essilor se ponaša z dolgoletno zgodovino in je prisotno v več kot 100 državah po vsem svetu. Njihov strokovni pristop in inovativne tehnologije so jih postavili na vrh optične industrije. Essilor je zavezan izdelavi vrhunskih stekel, ki zadovoljujejo potrebe in pričakovanja strank ter jim omogočajo izboljšanje njihovega vida na dolgi rok.

Essilor stekla in tehnologije so zasnovana z mislijo na udobje, jasnost vida in zaščito. Z njihovimi inovacijami se strankam zagotavlja najboljše možno doživetje vida in celovito skrb za njihove oči.

NOVICE

50 odtenkov rdeče

Valentinovo, praznik ljubezni in topline, je kot naročen za izkazovanje naklonjenosti in skrbi do tistih, ki jih imamo radi. V tem času iščemo popolno darilo, za naše partnerje. Optika Rugel letos za Valentinovo predstavlja posebno ugodnost, ki združuje ljubezen, strast in eleganco: 50 odtenkov rdeče.

akcija optika (1) akcija sončna očala (1) astigmatizem (1) daljnovidnost (1) essilor (1) essilor akcija (1) kaj zajema pregled oči (1) kratkovidnost (1) kupiš korekcijska očala in dobiš stekla za sončna (1) okulistična ambulanta (1) okulistična ambulanta Ljubljana (1) okulistična ambulanta Rugel (1) okulistična ambulanta v Ljubljani (1) okulistični pregled (3) okulistični pregled Ljubljana (3) okulistični pregled Optika Rugel (1) okulistični pregled v Ljubljani (2) Oliver Peoples (1) optika Ljubljana (1) optika Rugel (2) Optika Rugel Ljubljana (1) Optika Rugel v Ljubljani (1) optika v Ljubljani (3) optik Ljubljana (3) optik v Ljubljani (3) optometrist (1) očesna ambulanta (1) očesna ambulanta ljubljana (1) očesna ambulanta v ljubljani (1) očesna ambulanta šiška (1) očesni pregled (1) očesni pregled ljubljana (1) pregled dioptrije za otroka (1) pregled oči za otroka (1) pregled za očala (1) redni okulistični pregled (1) redni očesni pregled (1) sončna očala (1) uv žarki (1) Zakaj okulist in ne optometrist? (1) za vaše oči želimo najboljše (1) zaščita oči pred soncem (1) športna očala (1) športna očala z dioptrijo (1)

brezplačni okulistični pregled (1) brezplačni pregled okulist (1) brezplačni pregled vida (1) brezplačni pregled za očala (1) brezplačni pregled za očala Ljubljana (1) brezplačni pregled za očala v Ljubljani (1) brezplačni pregled za oči (1) okulistični pregled (3) okulistični pregled izpit kategorija a (1) okulistični pregled za izdajo zdravniškega potrdila (1) okulistični pregled za kontaktne leče (1) okulistični pregled za otroka (1) okulistični pregled za otroke (1) okulistični pregled za otroke Ljubljana (1) okulistični pregled za otroke v Ljubljani (1) okulistični pregled za očala (2) okulistični pregled za očala in kontaktne leče (1) okulistični pregled za očala in kontaktne leče s pregledom ozadja (1) okulistični pregled za očala Ljubljana (2) okulistični pregled za očala v Ljubljani (2) okulistični pregled za oči za kategorijo b (1) okulistični pregled za vozniški izpit (1) pregled okulist Ljubljana (1) pregled vida v Ljubljani (2) pregled vida za otroka (1) pregled vida za otroke (1) pregled za očala (3) pregled za očala in kontaktne leče (1) pregled za očala in kontaktne leče s pregledom ozadja (1) pregled za oči (2) pregled za oči za kategorijo a (1) pregled za oči za otroke (1) pregled za oči za vozniški izpit (1)